Om Hockeytoday

hockeytoday logo

Hockeytoday vill gärna växa ännu mer. I våra planer ingår att utveckla Hockeytoday.se till en fullfjädrad ishockeyportal som innehåller detaljerad statistik över alla turneringar, matcher, lag och spelare. Älskar du ishockey och är bra på att skriva, är chansen stor att vi vill ha dig som gästbloggare hos oss. Skicka gärna ett mail till oss på info@hockeytoday.se om du känner att du är rätt virke för uppgiften!

Nästa år blir ett fantastiskt idrottsår med sommar-OS i Rio, fotbolls-EM i Frankrike och Copa America i USA. Ishockey bidrar också med ett år utöver det vanliga – med World Cup i Toronto i september – en turnering med de bästa ishockeyspelare som är tillbaka efter en tolvårig paus.

Vi på Hockeytoday.se har som mål att guida dig igenom varje vecka som kommer 2016 och bli ditt naturliga val för nyheter om ishockey under året.

Hos Hockeytoday kommer du få ta del av det mesta som har med hockey att göra. Här ger vi dig nyheter, info och höjdpunkter om allt som rör sporten.
Vårt mål är att guida dig igenom hockeyåret 2019 och bli ditt naturliga val för nyheter om ishockey under året.

Vi vill växa

I våra planer ingår att utveckla Hockeytoday.se till en fullfjädrad ishockeyportal som innehåller detaljerad statistik över alla turneringar, matcher, lag och spelare. Älskar du ishockey och är bra på att skriva, är chansen stor att vi vill ha dig som gästbloggare hos oss. Skicka gärna ett mail till oss på info@hockeytoday.se om du känner att du är rätt virke för uppgiften!